Wij werken uitsluitend met gerenomeerde producenten en hoogwaardig kwalitatief materiaal, volgens de meest recente richtlijnen en wetgeving.

Werkwijze

Bij EHBO BOX kan u op geheel eenvoudige manier uw box online bestellen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een proformafactuur. Van zodra wij de betaling hebben ontvangen, zal uw box en originele factuur onmiddelijk worden verzonden.

 

Deze werking geldt eveneens voor navullingen van uw box.

Over Ons

bqon, een overkoepelende organisatie, levert een variatie van diensten waaronder Horeca Sanitair en EHBOBOX. Op die manier verzorgen wij alle aspecten aangaande sanitair en veiligheid binnen de horeca.
Wij staan dan ook garant voor een snelle behandeling en levering van uw producten.

 

Notificatienummer toegekend door FAGG:
BE/CA01/1-73156

Andere EHBO Producten

Ook voor EHBO koffers voor andere beroepssectoren en EHBO materialen van A tot Z (bv: Defibrillatoren of A.E.D.) kan u bij ons terecht.

 

Alle producten en materialen die wij aanbieden zijn van hoogstaande kwaliteit en volgens de meest recente wettelijke bepalingen en richtlijnen.
Indien u nog vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen via de contactpagina. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Mission Statement

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat bedrijven in de horeca en voedingsindustrie beschikken over de juiste materialen en informatie betreffende EHBO aan verantwoorde prijzen. Wij werken uitsluitend met gerenomeerde en betrouwbare fabrikanten om zo hoogstaande kwalitatieve producten aan te bieden

 

We zorgen voor een efficiënte service en houden de kwaliteit van onze producten en diensten nauw in het oog. Zo kunnen we onze klanten blijvend tevreden houden.  

 

Voor EHBO opleidingen in Vlaanderen kan u terecht bij het Vlaamse Kruis of het Rode Kruis.